Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Top Fashion φορέματα για το 2013




Δεν έχει σημασία πόσο ο κόσμος αλλάζει γιατί η ανάγκη μας για την ομορφιά και την μόδα δεν θα αλλάξει ποτέ. Οι άνθρωποι χρειάζονται την ομορφιά σε κάθε σχήμα και μορφή και το γυναικείο ρούχο να παραμένει βασικό συστατικό της γυναικείας ψυχής. Ένα φόρεμα είναι το ιδανικό δώρο για μια γυναίκα αλλά όταν αυτό συνδυάζεται με την τελευταία λέξη της μόδας γίνεται η απόλυτη ευχαρίστηση της. Ποιες είναι οι συναρπαστικές νέες τάσεις που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή; Επισκεφθείτε το http://www.highend-fashion.com. Αλλά πρώτα καλό θα ήταν να γνωρίζετε που θα πρέπει να κατευθύνετε την αγορά σας.


Boxy στυλ φορέματα

Μία από τις τάσεις που βλέπουμε φέτος είναι μια αλλαγή στη γυναικεία σιλουέτα , όπως εκφράζεται στο στυλ φορεμάτων. Προχωράμε πέρα από τα στενά σχέδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε φορέματα prêt a porter, τα οποία προσδίδουν μια πιο χαλαρή αίσθηση. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να επιλεχθεί για σχέδια που προέρχονται από οίκους υψηλής ραπτικής καθώς και στην καθημερινότητα μιας γυναίκας.

Αυτός ο τύπος ντυσίματος είναι χαλαρός, εύκολος, καινοτόμος και αγαπιέται πολύ από τη μόδα. Το boxy style συνδυάζεται εξαιρετικά με διάφορα αξεσουάρ, κοσμήματα και κομψό κολάν που επιδεικνύει κάθε γωνία από τις καμπύλες σας.


Φορέματα με cinched Look

Ένας άλλος τύπος φορέματος που έχει αναλάβει την γυναικεία σιλουέτα είναι το cinched στυλ φόρεμα της μέσης . Το σχέδιο αυτό ξέρει να κολακεύει την γυναικεία μέση όσο κανένα άλλο και να προσδίδει μια μεγάλη εμφάνιση σε μια γυναίκα. Οι σχεδιαστές μόδας λατρεύουν αυτό το σχέδιο και  γι 'αυτό είναι ένα στυλ που μπορεί να δείτε στην πασαρέλα της Νέα Υόρκης και στο Παρίσι !


Φορέματα Velvet

Μια άλλη ιδιαίτερα ελκυστική τάση σε φορέματα είναι το βελούδινο φόρεμα. Το Velvet είναι ύφασμα κομψό, ζεστό και μπορεί πραγματικά να κάνει μια γυναίκα εκθαμβωτική, ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα κομψό ντύσιμο.

Ένα  φόρεμα μήκους με βαθύ ντεκολτέ θα κερδίσει όλα τα βλέμματα το βράδυ, ειδικά αν το ντεκολτέ αφήνει υπαινιγμό για τα δαντελένια εσώρουχα μιας κυρίας. Το Velvet μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την vintage. Αυτό το ύφασμα δένει όμορφα με vintage πινελιές, όπως τα παπούτσια με λουράκι στον αστράγαλο και τα vintage κοσμήματα αλλά και τα vintage ρολόγια.


Φορέματα με μεγάλα κουμπιά και με σχέδια καρό

Η γυναικεία μόδα πάντα είναι συναρπαστική και αυτό αποδεικνύουν τα μεγάλα μεγάλα κουμπιά που έχουν συνθέσει το σκηνικό εξαιρετικών φορεμάτων.

Τα φορέματα που έχουν σχεδιαστεί με καρό σχέδια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορούν να συμμετέχουν στην επαγγελματική εμφάνιση και σε casual σύνολα. Οι ασύμμετροι συνδυασμοί είναι εξαιρετικοί και δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα επίδραση που είναι τόσο ελκυστική όσο και εντυπωσιακή. Κατά καιρούς εμφανίζονται σε αθλητικά ενδύματα, στα σακάκια που είναι μονόχρωμα και έχουν καρό γύρω από τον λαιμό.


Δεν θα εκπλαγείτε καθόλου από την σημερινή αγορά όταν θα δείτε τα κορυφαία σχέδια φορεμάτων  στον κόσμο σε τιμές προσιτές, που θα σας δώσουν το δικαίωμα να προβάρετε και εσείς στην δική σας πασαρέλα. Ειδικότερα, μέσω eshop θα καταφέρετε να κάνετε τις αγορές σας σε πολύ χαμηλότερες τιμές από ένα συνηθισμένο κατάστημα ρούχων. Κερδίζοντας κάποια χρήματα με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αγοράσετε ένα αξεσουάρ επιπλέον ή ένα οικονομικότερο φόρεμα. Η μόδα πολλές φορές χρειάζεται τρόπο και όχι κόπο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants for single moms