Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Φορέματα για το σωματότυπό σας


Αγκαλιάστε τον εαυτό σας με τις μικροατέλειες και τα πλεονεκτήματά του και αισθανθείτε άνετα με το σώμα σας, αποκτώντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ακόμη και αν η μητέρα φύση δε σας προίκισε με τις τέλειες αναλογίες ενός μοντέλου, ο σωματότυπός σας έχει τα δυνατά του σημεία και υπάρχουν τα κατάλληλα ρούχα που θα τα αναδείξουν, ενώ παράλληλα θα «
καμουφλάρουν» τα όποια ψεγάδια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την κατηγορία στην οποία ανήκετε και να ακολουθήσετε τους κανόνες της.

Το «μήλο»

Σε αυτή την κατηγορία σωματότυπου ο όγκος συγκεντρώνεται στα χέρια καθώς και στον κορμό, δίνοντάς του ένα πιο στρογγυλό σχήμα. Το πιο αδύναμο σημείο είναι η κοιλιά ενώ αντίθετα το πιο δυνατό σημείο είναι τα πόδια, τα οποία είναι συνήθως λεπτά.

•   Προτιμήστε: Λαιμόκοψη σε σχήμα V που «κόβει» τον όγκο και πιο αεράτα κοντά φορέματα που θα αναδείξουν τα πόδια σας.

•   Αποφύγετε: τα body conscious φορέματα και τα skinny jeans.

Το «αχλάδι»

Αποτελεί τον πλέον χαρακτηριστικό σωματότυπο των μεσογειακών γυναικών. Εδώ ο κορμός είναι λεπτός και οι γλουτοί φαρδύτεροι από τους ώμους.

•   Προτιμήστε: Σχετικά φαρδιά jeans και παντελόνια καθώς και φορέματα σε άλφα γραμμή που θα σας βοηθήσουν να «ισορροπήσετε» τις αναλογίες σας.


•   Αποφύγετε: Τα κολλητά παντελόνια και τα mermaid φορέματα εκτός αν διαθέτουν βαθιά λαιμόκοψη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants for single moms