Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Goodbye Summer


Το καλοκαίρι του 2013 έφυγε, ο χειμώνας είναι προ των πυλών και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστός. Ερχόμαστε μετά από ένα δροσερό καλοκαίρι και το γεγονός αυτό έχει δροσίσει και την έμπνευση διάσημων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας. Στο επίκεντρο τους, βέβαια, δεν θα μπορούσαν να μην είναι τα γυναικεία ρούχα. Και όταν μιλάμε για γυναικεία ρούχα κατά την διάρκεια του χειμώνα το μυαλό μας ταξιδεύει σε βραδινά φορέματα που κάνουν τους πάντες να υποκλίνονται μπροστά στην λάμψη τους, συνδυαζόμενη με την γυναικεία ομορφιά.

Ήδη στον αιθέρα της μόδας και δη των γυναικείων ρούχων, έχει αρχίσει να αιωρείται το ροζ χρώμα. Υπέροχα βραδινά φορέματα στο χρώμα του διάσημου πάνθηρα είναι έτοιμα να σαγηνέψουν και να γίνουν παρτενέρ των γυναικών κατά τη βραδινή τους έξοδο. Αντίζηλος του ροζ φέτος θα είναι και το βαθύ μπλε. Αυτά τα δυο χρώματα θα φορεθούν και συζητηθούν οι αποχρώσεις τους, οι οποίες θα αφήσουν την σφραγίδα τους στα γυναικεία ρούχα τον φετινό χειμώνα.

Τα λεοπάρ φορέματα έρχονται να συνεχίσουν το σερί τους στις προτιμήσεις του γυναικείου πληθυσμού. Πρόκειται για ένα fun ντύσιμο που έχει σκοπό να χαρίσει μια punk εμφάνιση. Ήδη στις περισσότερες ευρωπαϊκές πασαρέλες το λεοπάρ κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα του είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη πληθώρα αξεσουάρ λεοπάρ χρώματος που έρχονται να συνδυαστούν άψογα και να δημιουργήσουν wild αίσθηση στον περίγυρο της γυναίκας που θα τολμήσει να επιλέξει το λεοπάρ για βραδινό φόρεμα.

Άλλος ένας τύπος γυναικείου ρούχου που έχετε να προστεθεί στα “βραδινά φορέματα” είναι το δερμάτινο. Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τις γυναίκες να επιλέγουν δερμάτινα ρούχα για την δουλειά τους αλλά φέτος τον χειμώνα θα δούμε δερμάτινα βραδινά φορέματα με αποχρώσεις παστέλ και γήινες που φτάνουν στο ύψος του γονάτου. Η ίσια γραμμή τους ταιριάζει με το χτενισμένο ίσιο μαλλί, βάζοντας το κερασάκι στη τούρτα ενός εκπληκτικού συνδυασμού.

Το casual style ήταν, είναι και θα παραμείνει στη μόδα. Τα πουλόβερ φορέματα δίνουν μια σπάνια στιλιστική ευκαιρία σε κάθε γυναίκα για να “παίξει” με διάφορα χρώματα και να την κάνουν ιδιαίτερα  ελκυστική χάρη στις δερμάτινες φούστες που μπορεί να συνδυάσει και τα πανωφόρια με ρίγα που έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική κομψότητα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει γούνινα λεοπάρ μποτάκια ή μεταλλικά(!) που θα κάνουν την συνολική εμφάνιση εκρηκτική.

Ο τρόπος που ντύνεται μια γυναίκα αντικατοπτρίζει το στυλ της, το γούστο της και ένα κομμάτι του χαρακτήρα της. Για να αναλύσετε την προσωπικότητα της πλήρως θα πρέπει να φοράει ένα από τα βραδινά φορέματα της γκαρνταρόμπας της. Όταν αυτά συμβαδίζουν με τις στιλιστικές πινελιές της μόδας γοητεύει τους πάντες σε ένα χειμωνιάτικο μπαρ που θα επιλέξει να πιει το ποτό της. Μήπως εσείς είστε η γυναίκα που η μόδα του φετινού χειμώνα θα “μιλάει” για εσάς;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants for single moms